kawasaki tassen - www.motorpunt.nl

Online winkel
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Koffers en Tassen > Kawasaki tassen
KAWASAKI ALL ELEMENTS Plunjezak

KAWASAKI ALL ELEMENTS Plunjezak

Een gemakkelijke manier om bagage te vervoeren. Deze ‘bagage rol’ met een capaciteit van 35 liter is zowel stof- en waterdicht. Inclusief schouderbanden, visitekaartje houder en speciale D-ringen om additionele bagage aan vast te maken. Diameter ±30cm, lengte 55cm.


Waterproof expedition bag 35L


Direct beschikbaar
76.65 € Toevoegen
KAWASAKI REISTAS

KAWASAKI REISTAS

Draag al je rijkleding mee in deze Kawasaki Reistas. Met een grote capaciteit van 160 liter. Genoeg ruimte dus voor een compleet motorpak, helm, laarzen en meer. De nylon tas, op wieltjes, zorgt ervoor dat je spullen gemakkelijk vervoerd kunnen worden. Er zit zelfs een uitschuifbare mat bij om je voeten droog te houden wanneer er omgekleed moet worden.


84.5 x 42 x 38.5 cm

Direct beschikbaar
257.00 € Toevoegen
KAWASAKI RUGZAK

KAWASAKI RUGZAK

De perfecte Kawasaki rugzak voor dagelijks gebruik. Met 40 liter capaciteit en de mogelijkheid om een laptop tot 17 inch mee te nemen. De rugzak heeft een lucht gevulde rugsteun en gewatteerde schouder- en borstbanden.


40 liter

Direct beschikbaar
56.70 € Toevoegen
KAWASAKI RUGZAK SEMI-HARD

KAWASAKI RUGZAK SEMI-HARD

Een aerodynamisch, waterafstotende rugzak met carbon design. Met een capaciteit van 24,17 liter bij volledig gebruik. Inclusief een beschermend laptop (tot 15inch) compartiment, vele opbergvakken, gewatteerde schouderbanden en luxe belijning.


24,17 liter

Direct beschikbaar
175.60 € Toevoegen

Online winkel van Verhoeven Motoren
Industrieweg 1D
6651 KS
Druten
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu